25Manna (11.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Haninge
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 7(1)
Distanse: 5.98 km
Tid: 44:36
Til første velger jeg å løpe rundt den første åsen før jeg løper så å si rett på. Har god kontroll hele veien, kanskje litt nøling inn i posten. Andre ser ganske vanskelig ut og jeg tar det derfor rolig, jeg har ikke veldig god kontroll, men tar meg inn ved det store stupet og treffer posten ok. Fordelen med å løpe ut først på sjuende etappe var at jeg kunne ta det litt rolig i starten for å få god flyt.
Tredje: Ok
Fjerde: Velger et sikkert veivalg som jeg tror ganske mange andre også valgte, får løpt mye på sti og har god kontroll inn i posten.
Femte: Lett.
Sjette: Løper til høyre fordi ser at stien er stor og jeg kan holde stor fart.
Sjuende: Her møter jeg masse løpere som har det samme strekket bare motsatt vei, har litt dårlig kurs, men vet hele tiden hvor jeg er helt til jeg er inni ringen og blir stresset av andre løpere som vimser rundt. Taper ca. 1.20 på dette.
Åtte: Følger ikke med på kursen ut av posten og kommer helt feil, taper masse høyde og ca 2 min på den svingen jeg gjør over kollen før jeg kommer til myra.
Resten er jo "motorveiløping".
Ikke helt fornøyd med etappen min, hadde noen dårlige veivalg og litt unøyaktig inn i postringen, men kom inn først på sjuende etappe så hadde ikke så mye å si uansett.
Helt rått at vi blir nr. 38 i en så stor stafett. Neste år er det premie :)
Vis kommentarer (0)
 
25Manna (11.10.2014)