Harry Lagert finale (24.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Maridalen
Arrangør: Nydalen SK
Land: Norge
Distanse: 7.93 km
Tid: 71:49
1: Startet rett bak en liten klynge, og tok dem igjen med en gang. Treffer posten etter en liten sleiv på ca. 30 sek.
2: Velger å løpe opp på stien, burde nok ha løpt ned på veien eller litt til høyre for streken. Treffer posten greit.
3: Ok
4: Har null kontroll på dette strekket, var nesten umulig å se på grunn av all tåken. Ligger sammen med noen andre når vi nærmer oss posten og jeg tror jeg vet hvor jeg er og løper nedover. Det var veldig vått der så jeg trodde jeg var på den myra nord for posten. Skjønner det etter hvert og finner posten. Taper masse plasser og 4 min.
5: Velger å løpe av ved myra for å få sti hele veien inn i posten. Var nesten ingen andre som gjorde dette. Løper på grov kurs over til stien og treffer den greit. Får løpt på litt på stiene og treffer posten greit. Ganske fornøyd når jeg ser posten (var bål - post) for det var vanskelig ned skrålia. Tror nok veivalget ikke var så dårlig, får god inngang og får brukt stiene mye. Når det var såpass mye tåke tror jeg det var lurt.
6: Greit, løper litt sakte, men treffer posten bra.
7: Løper bra ut på den store stien, men er sløv på kursen og løper i tillegg forbi posten. Taper 2.55.
8: Ole Martin løper for "første gang" i løpet forbi og jeg henger meg på han. Jeg merker at han løper feil, men jeg tar feil av bekken og tror jeg er på den som går rett inn i posten. Kommer etterhvert ned på veien og møter Ole Martin. Han rekker akkurat å stemple før meg på posten og derfra og inn er det bare terrengløp og jeg klarer akkurat ikke å ta han igjen.
Var veldig vanskelig med all tåken, man så absolutt ingenting utenfor stiene noen steder og farten ble derfor veldig lav.
Vis kommentarer (1)
 
Harry Lagert finale (24.10.2014)