KM natt (15.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Lillomarka
Land: Norge
Distanse: 10.11 km
Tid: 71:18
1: Det går fort i starten og jeg er bare med.
2: Løper på ryggene til de som hadde samme gafling og har samtidig kontroll hele veien.
3 - 10 går bra uten noe tidstap teknisk. Ligger helt på halen til en klynge og må kjempe litt for å komme helt opp. Har kontroll på kartet hele veien.
11- 13: Her splittes det enda mer opp og jeg har den vingen som ligger rett vest først. Har kontroll og taper ingenting på det tekniske, ser lykter hele tiden og bruker dem inn i postene
14- 16: Ligger her sammen med et par andre og har god kontroll hele veien. Møter are på vei mot 14, da han var på vei inn i sentralposten. Men vet ikke om jeg er langt bak, med tanke på gaflingene. Blir tatt igjen av teten på vei inn mot 17, noe som gjør at jeg øker tempoet.
18- 21: Ganske lette strekk og ligger også her i en klynge og har hele veien god kontroll på hvor jeg er.
22: Bruker skrentene og stupene i starten av strekket før jeg kommer ned på stien og derfra og inn mot posten er det mange andre rundt meg så det blir lett orientering og tar posten greit. Er på dette tidspunktet ca 2 min bak Are.
23: Blir tatt igjen av gode løpere og skjønner at jeg ligger greit ann. Trykker virkelig på nedover på stien og tar posten greit.
24: Løper bare på kompasset og ungår det grønne. Inn mot posten ser jeg at Are er på vei ut og jeg prøver å øke tempoet for å hente han.
25- 26: Her går det veldig fort, mange andre løpere rundt meg og derfor blir det bare å løpe på ryggene og prøve å henge med.
27: Bra, for første gang i løpet foran Are.
28: Her er det bare full fart for å få luke, men Are tar meg akkurat når vi kommer ned på grusveien.
Alt i alt et bra teknisk løp med ingen feil. Ble ganske mye lettere når det var folk rundt hele tiden som gjorde det enklere å holde kontroll. Surt å tape spurten mot Are, men føler meg i OK form.
Vis kommentarer (0)
 
KM natt (15.04.2015)