Herlig OCC-finale

Oppsal arrangerte det femte og siste løpet i Oslo City Cup i går – det ble et fint arrangement med mange bra resultater i morsomt sprintterreng, og løpsleder Erik og løypelegger Andreas hadde sørget for gode løyper og strålende vær!

Fine resultater ble det også: Av de som deltok i jaktstarten holdt Kjell Winther unna og tok sammenlagtseieren i H70. I tillegg ble det 5.plass til Ingeborg Roll Mosland i D13-16 og tre åttendeplasser til hhv Sigurd Rødnes (H13-16), Ane Sofie Krogh (D17) og Ludvig Rødnes (H17). Christoffer Ånensen tok tredjeplass i H11-12, den klassen hadde ikke jaktstart.

Ane ble nummer 8 i D17.

Det var også 11 Oppsal-løpere i rekruttklassene: alle fullførte, ingen feilstemplinger – veldig bra!

Her er alle resultatene (merk at det er jaktstarttider i alle klasser unntatt 11-12 og rekrutt): http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9747&groupBy=EventClass

Og her er noen bilder fra ettermiddagen, takk til Snorre:

Oppsal-jenter før start.
Oppsal-møte på rekruttpost!
Katrine i løypa.
Jakob i mål.
Ane på siste post.
Jaktstart!
I mål! Marie og Mari.