Tettpakket konkurransehelg – meld dere på!

Bra værmeldinger og langhelg – det betyr mange muligheter til å løpe orientering over hele Østlandet. Oppsal stiller med store tropper flere steder!

Allerede Kristi Himmelfartsdag drar åtte Oppsal-løpere til Eikerløpet, som i år går i VM-terrenget fra 1978. Det blir for oppvarming å regne, for lørdag stiller 43 løpere (minst – etteranmeldingsfristen går ut fredag) i Nydalten fra Korsvoll skole. Norges mest tradisjonsrike orienteringsløp – arrangert siden 1949 – er i år uttak til Unionsmatchen for 13-16-åringene. Nydalten er også et av UKs vurderingsløp for Jukola, så her må juniorer og seniorer ut og levere!

Og søndag har så langt 30 løpere latt seg friste av Per-Ivars innstendige reklame for terrenget på Bjørkelangen. Ok Østs løp er også uttak til Unionsmatchen. Her går også etteranmeldingsfristen ut fredag kveld!

Påmelding Nydalten: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9079

Påmelding OK Øst: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9099