Tre pallplasser i Trimtex Cup

Ane Hustvedt (bildet), Ask Olaussen og Amelie Aamodt sørget alle for pallplasser på en søkkvåt søndag på Solli gård i Asker. 19 Oppsal-løpere stilte til start i plaskregnet.

Askerløpet var det nest siste løpet i årets Trimtex Cup, og Oppsal-løperne fortsatte å levere fine resultater. Det var krevende terreng og særlig i starten av løypene ble det noen tidstap for mange av våre løpere. Asker hadde valgt en flott arena ved Solli gård og hadde egentlig fortjent litt mindre regn og tåke, men samtidig har det vel ikke vært mange løp denne sesongen hvor det har vært grunn til å være misfornøyd med været…

Pallen i D13-14. Ane (2.plass), Ingeborg (5.plass, rød jakke), Katrine (9.plass, lengst til høyre).
Sofie mot mål i D13-14.
Pallen i D15-16. Amelie nr 3 og Tina (nr 5, lengst til venstre).
Sigurd mot mål i H13-14.
Marius inn på avslutningsrunden på vollen.
Jakob mot mål.
Ask mot mål.
Paraplyene levde farlig i vinden.
Terrenget var mye brukt Asker-utfartsskog.

Utenom Trimtex Cup-klassene ble det en stor Oppsal-dag i direkteklassene, med to bestetider til Eilert Aamodt og Beate Undeberget! Her er alle resultatene fra dagen: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9087&groupBy=EventClass