Gull i veteranmesterskapet

Kjell Winther tok seieren på langdistansen i H70. Tore Langaard tok tredjeplass på samme distanse i H75.

Årets veteranmesterskap ble arrangert av Kolbotn&Skimt og Ås. Med unntak av sprinten fredag var det godt over 500 deltagere i løpene. Kun tre Oppsal-løpere deltok i fredagens sprint, med 8.plass til Inger Lise Bjordal i D75 som beste plassering. Men på lørdagens langdistanse ble det klaff for Oppsal, Kjell Winther forsvarte fjorårets seier fra Rauland og vant H70 med sju minutters margin. Roar Bjordal fulgte opp med 15.plass blant 53 deltagere.

Tore Langgaard var bare 1.31 fra seieren i H75, det ble en sterk tredjeplass tilslutt. Det er godt å konstatere at det ikke bare er ungdommene som løper fort i Oppsal!

Søndagens mellomdistanse var dagen med flest Oppsal-løpere på start – totalt 13 stykker inkludert åpne baner og publikumsløyper. Sigve Vågsnes sto for beste plassering med andreplass i H40.

Resultater fredag: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=8053&groupBy=EventClass

Resultater lørdag: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=8054&groupBy=EventClass

Resultater søndag: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=8055&groupBy=EventClass

Lørdag var det også mulig å løpe retro-løp, hvor et kart over fra 1970 ble brukt. Thor Mella og Sindre Nordhagen var blant dem som tok utfordringen og kastet seg ut i 1:20000-kart og relativt mye grovere orientering. Thor ble best med femteplass og respektable 93 min på 10 km.

Thor, for anledningen i retro-svarthvitt.
Gammelt kart