Hold av datoen: 10.november!

Dette rommet skal fylles av Oppsal-løpere. Det er bare å holde av datoen – lørdag 10.november.

Etter noen års dvale gjør «O-gått» – O-Gruppas Årlige Trim Test – comeback. Arrangementet er åpent for alle Oppsals løpere (og foreldre/støtteapparat/supportere) over 18 år. Hold av datoen – lørdag 10.november.

Festkomiteen består av Thomas, Jenny, Vigdis og Line. Så hvis de spør deg om litt hjelp eller å løse et oppdrag for dem, si ja! Dette blir garantert moro for både nye og gamle Oppsal-løpere, og en fin anledning til å bli kjent med flere av gruppas medlemmer.

Vi kan også avsløre (for de som ikke kjente igjen interiøret på bildet) at stedet for festen blir Haugerud IFs klubblokale. Men det viktigste er – nettopp: Hold av datoen. Lørdag 10.november. Mer informasjon, innbydelse etc kommer.