Tur-o-pakke for Østmarka – Ola Dilt

kr550.00

Oppsals tur-orientering Ola Dilt er et tilbud til folk i alle aldre. Det tar deg med inn i Østmarka både på og utenfor allfarvei. Postene er lagt på spennende og
noen ganger litt bortgjemte steder. Med i konvolutten følger alle kart du trenger for de ordinære postene. Ekstra stemplingskort kan bestilles i tillegg for 50 kroner per stykk.

Postene våre dekker hele området fra Ellingsrud i nord til Bysetermosen i sør på vestre side av Elvåga. Det er hele 85 poster fordelt på sju kart. I tillegg vil det være fem ekstra-poster på «Ola Dilt-dagene» 6. og 7. juni på kartet «Puttåsen». Også i år har vi et gjestekart i traktene ved Breisjøen i Lillomarka, og du får dermed 20 bonusposter i et flott terreng. Vi samarbeider også med Kolbotn & Skimt i Follo, der du finner 22 poster på kartet Bukkesti Nord i Sørmarka.

Vi oppfordrer alle til å holde god avstand i skogen, og følge Folkehelseinstituttets smittevernsanbefaleringer. Av smittevernhensyn vil det ikke bli vanlige stifteklemmer på postene i år. Så ta derfor med penn for å notere koder i boka. Det er også mulig å registrere postene på mobil på “Tur-o på nett”.

 

Tomt på lager

Kategori: Stikkord: ,